De Krone - kok aan huis

De Chef

Ik ben Noël Van den Broeck en in het dagelijkse leven begeleid ik jongeren met een autismespectrumstoornis. Mijn begeleiderstaak bestaat voornamelijk uit sporten én koken met deze jongeren; het koken groeide ondertussen uit tot een ware passie.

Na tal van opleidingen, bijbaantjes, vakantiewerk, feestjes (van Brasserie De Cirque te Mechelen tot traiteur Seafood te Nieuwpoort-bad) richtte ik DE KRONE op. En net als DE KRONE ben ook ik net ietsjes anders.

Mijn ultieme droom is mijn beide jobs te combineren in een project (een culinair huis voor en mede gerund door mensen met autisme.)
En dit is misschien wel de eerste stap in het verwezenlijken van die droom.

We zijn ondertussen al 5 jaar bezig met koken aan huis. En mogen dan ook vaak terug keren bij te vrede klanten. En dat geeft onze veel arbeidsvreugde.

Toch blijf ik steeds op zoek naar de vervolmaking van mijn droom. Al menig leegstaand pand is in mijn fantasieën uitgegroeid tot een culinair huis voor en mede gerund door mensen met autisme. Al menig financiële en commerciële plannen zijn op papier gezet. Maar ook hier wil ik dezelfde kwaliteit leveren die ik ook op jullie bord breng.

Ooit hopen we de nodige juiste partners te vinden die dit project mee willen dragen.