New food hapjes
Zalm, chorizo, gerookt gebraad
St. Jacobsvrucht
Aardappelsalade ,Schuim van bloemkool
Zongedroogde tomatensoep
hartjes van pastinaak, wortel
Geviche van zeebaars
Limoeneiwit, groentesalade, chorizopuree
Triffel van witte chocola
Zand van noten, hazelnoten, merengue
Noordzeegarnalen
Puntpaprika, zeekraal, piment d’espelette
Zeeuwse kreeft
3x Rode biet, radijs, kroketjes van de chef
Filet van duif uit Anjou
Erwten, salie, beukenzwam, aardappelcrème, crumbel van ui
Mini dessertjes
Chocola, speculoos,peperkoek,gebak
Starters hapjes
Soepje,garnaal, parmaham
Geroosterde pladijs
Gemarineerde komkommer, tuinkers, knoflook, doperwtscheuten
Melkkalf gegaard op lage tempratuur
Savooikool, maïskroket, champignons Paris, pomme pont neuf
Stappelaar met chocolade ganache
Kattentongen, chocola, framboos, appelsienijs
Granité ( handgemaakte sorbet )
Jonagold, bio appelsap, appeljenever, pistache
Oester
Oester, gerookte boter, lente uitjes, komkommer, waterkers
St. Jacobsvrucht
Witte kool, spinazie, pastinaak
Yelow fin tonijn
Tonijn, mongo, rucola
Lamskroontje
Lams, lavendel, erwten, aardappelmousse
Chocoladebrood
Noten, peer, mascarpone, bittere chocolade
Banaan
Bananenmousse, sinaas, cointreau, chocoladeganache
In onderling overleg een menu samenstellen?
Of haal je voorkeur uit de menu’s en leg het voor aan de kok.
Heb je zelf een voorstel, laat het ons horen.
Liever iets Bourgondisch, vegetarisch, gevogelte, … geen probleem !!!