De Krone - kok aan huis

Januari – Februari – Maart

New food hapjes
Zalm, chorizo, gerookt gebraad

St. Jacobsvrucht
Aardappelsalade ,Schuim van bloemkool

Zongedroogde tomatensoep
hartjes van pastinaak, wortel

Geviche van zeebaars
Limoeneiwit, groentesalade, chorizopuree

Triffel van witte chocola
Zand van noten, hazelnoten, merengue


Noordzeegarnalen
Puntpaprika, zeekraal, piment d’espelette

Zeeuwse kreeft
3x Rode biet, radijs, kroketjes van de chef

Filet van duif uit Anjou
Erwten, salie, beukenzwam, aardappelcrème, crumbel van ui

Mini dessertjes
Chocola, speculoos,peperkoek,gebak


Starters hapjes
Soepje,garnaal, parmaham

Geroosterde pladijs
Gemarineerde komkommer, tuinkers, knoflook, doperwtscheuten

Melkkalf gegaard op lage tempratuur
Savooikool, maïskroket, champignons Paris, pomme pont neuf

Stappelaar met chocolade ganache
Kattentongen, chocola, framboos, appelsienijs


Granité ( handgemaakte sorbet )
Jonagold, bio appelsap, appeljenever, pistache

Oester
Oester, gerookte boter, lente uitjes, komkommer, waterkers

St. Jacobsvrucht
Witte kool, spinazie, pastinaak

Yelow fin tonijn
Tonijn, mongo, rucola

Lamskroontje
Lams, lavendel, erwten, aardappelmousse

Chocoladebrood
Noten, peer, mascarpone, bittere chocolade

Banaan
Bananenmousse, sinaas, cointreau, chocoladeganache

In onderling overleg een menu samenstellen?
Of haal je voorkeur uit de menu’s en leg het voor aan de kok.
Heb je zelf een voorstel, laat het ons horen.
Liever iets Bourgondisch, vegetarisch, gevogelte, … geen probleem !!!