De Krone - kok aan huis

Waar gaat het eigenlijk om ?

De Krone gaat voor de kroon op het werk. Wij streven niet alleen naar kwaliteit maar koken ook naar wens. Zo bieden wij een totaalproduct met uitsluitend maatwerk, en dit maakt het net ietsjes anders!

Alles uit handen geven:

De kok doet jullie enige voorstellen waaruit je kan kiezen. Op aangeven van je voorkeuren maakt de kok graag een voorstel op maat.
Wij zorgen voor alles: de inkopen, de voorbereidingen, de organisatie in de keuken en de afwerking tot op het bord, het opruimen, ……
Desgewenst komt er iemand mee om u te bedienen aan tafel. Deze persoon helpt u de tafel dekken, zorgt voor de bediening aan tafel, ondersteund de kok in de keuken. Presenteert en schenkt al de dranken uit van aperitief tot koffie en tee. Zodoende u als gastvrouw / heer niets om handen heeft.

Samen voor al het nodige zorgen:

Samen maken we een menu op en zorgen we voor een boodschappenlijstje. We gaan op zoek naar de beste producten en bereiden “daags voor de feestelijkheden” alles voor. De dag zelf zorgen we ervoor dat alles klaarstaat tegen dat de gasten arriveren. Vanaf dan nemen we de zorgen in de keuken over en kan je de gasten op en tot ontvangen en meegenieten.

Samen koken met de gasten:

Samen een workshop koken met je gasten en als alles klaar is kan je met de gasten aan tafel. Wij nemen het dan van jullie over en ruimen nadien alles op. Terwijl je gezellig kan tafelen met je gaten.